Синоптиците отправиха предупреждение за бурен вятър и у нас. Поривите

...
Синоптиците отправиха предупреждение за бурен вятър и у нас. Поривите
Коментари Харесай

Внимавайте! Тази нощ и утре ще ни брулят сериозни ветрове!


Синоптиците насочиха предизвестие за плевел вятър и у нас. Поривите ще стигат до над 100 километра в час, оповестява Нова тв. Още тази нощ в цяла Северна България ще е рисково прохладно. За там е разгласен оранжев код като скоростта напразно на моменти ще бъде над 100 километра в час.

В пет области от Западна България кодът е жълт - там поривите напразно ще са над 80 километра в час. Утре ще се задържи рисково прохладно, като предизвестието към този момент ще е за цялата страна. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, а оптималните ще са сред 9° и 14°. 

В Северна и Източна България то е от втора степен, а в останалите елементи от страната кодът е жълт. Което значи скорост напразно до 80 километра в час. В планините ще е още по-ветровито с ураганен вятър. Ще има и сензитивно захлаждане. Опасният вятър ще отслабне към вторник, сряда, само че пък ще се задържи студено. Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.  
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР