Синоптичката Натали Трифонова бе забъркана в пикантна интрига със своя

...
Синоптичката Натали Трифонова бе забъркана в пикантна интрига със своя
Коментари Харесай

Петър Бакърджиев забърка Натали Трифонова в интрига с колега 


Синоптичката Натали Трифонова бе забъркана в пикантна конспирация със своя сътрудник от Би Ти Ви Денислав Борисов в ранния утринен ефир на малкия екран. Миналия петък дългокраката русокоска и водещия на утринните вести по Би Ти Ви бяха изловени да идват дружно на работа в постройката на малкия екран с джипа на Натали от спортния публицист Петър Бакърджиев, който разгласи на висок глас подозренията си, че нещо се случва сред тях.

„ Когато рано сутринта към 5,30 часа идвах с колата на работа, забелязах джипа на Натали пред мен. Вратата на джипа се отвори и аз видях един мъжки крайник. Викам си: „ Опааа “, след това мъжко рамо – „ Опааа “ и най-после от джипа излезе Денислав Борисов “, метна бомбата рано сутринта в телевизионния ефир Петър Бакърджиев.

Думите му провокираха плевел смях у водещите Биляна Гавазова и Златимир Йочев, само че пък очевидно смутиха Натали, която нервно стартира да си оправя косите с две ръце. През това време Петър Бакърджиев, вдъхновен от постигнатия резултат, продължи: „ Какво ли са правили, къде са били – не знам, само че влязоха дружно в студиото. Може да са гледали дружно тенис успеха на Гришо “.

Другият забъркан в интригата – Денислав Борисов, пръв се окопити от удара под кръста от Петър Бакърджиев. Водещият от Би Ти Ви побърза да отбрани достойнството на синоптичката: „ Нека не става конспирация. Компанията която ни обслужва, таксиметровата, тотално се изложи. 20 минути съм чакал на дъжда на улицата да пристигна таксито. Разбира се, Натали като същински другар в потребност избави ситуацията. Отзова се незабавно, пристигна, взе ме и ме докара на работа “, изясни обстановката Денислав.

Засегната от разказаната в ефир от Петър Бакърджиев история, Натали Трифонова му потърси пояснение малко по-късно. „ Ти си огромен клеветник! Постоянно искаш нещо пред феновете да ме изложиш. Ти не може наши истории да ги плямпаш по този начин в ефира “, скара се русокоската на спортният публицист сякаш на подбив. Едва в този миг Натали получи поддръжка от Златимир Йочев, който се сети, че можел да опише история за едни цветя и да направи конспирация на Петър Бакърджиев. Биляна Гавазова също смъмри сътрудника си от спортния отдел за „ огромната му уста “.
36-годишният Денислав Борисов има репутацията на един от най-красивите мъже в нюзрума на Би Ти Ви. Роденият в Разлог публицист поддържа съвършено мускулесто тяло, което реализира с ежедневни двучасови тренировки във фитнес залата. В нюзрума на малкия екран обаче от дълго време се приказва, че хубавия Денислав няма необикновен афинитет към колежките си. Някои даже го подозираха наоколо с началника му Антон Хекимян.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР