„Сините“ от Лондон стартираха много силно кампанията в английската Висша

...
„Сините“ от Лондон стартираха много силно кампанията в английската Висша
Коментари Харесай

Betway България сочи Челси като фаворит срещу Брентфорд на „Стамфорд Бридж“

„ Сините “ от Лондон стартираха доста мощно акцията в британската Висша лига

Възпитаниците на Томас Тухел ще желаят непременно да продължат победната си серия, а „ пчеличките “ ще опитат да вземат нещо от своя противник и да поднесат една от изненадите в кръга.

Раздираният от сериозна финансова неизясненост – Челси, посреща борещия се за оцеляването си в Премиър лийг – Уотфорд, на 2 април от 17:00 часа на „ Стамфорд Бридж “.

„ Сините “ от Лондон стартираха доста мощно акцията в британската Висша лига и бяха считани от експертите на Острова за сигурен кандидат на Манчестър Сити и Ливърпул за първото място в крайното класиране. Постепенно обаче футболистите на Томас Тухел изгубиха скъпи точки и по този начин изостанаха от „ жителите “ и „ мърсисайдци “ в битката за купата.

Все отново Челси все още заема 3-ата позиция във краткотрайното класиране с актив от 59 точки и по всяка възможност ще победи в топ 4 в края на шампионата, което още веднъж не е неприятен резултат.

„ Сините “, които останаха без своя дълготраен притежател в лицето на съветския милиардер Роман Абрамович, са в серия от пет следващи победи в Премиър лийг и ще опитат да продължат серията си и против Брентфорд.

„ Пчеличките “ понастоящем се намират надалеч от рисковата зона, заемайки 15-ото място в таблицата, като имат в актива си 30 точки.

В последния кръг момчетата на Томас Франк отстъпиха с 1:2 в гостуването си на Лестър на „ Кинг Пауър Стейдиъм “ и в този момент ще желаят да не позволен второ следващо проваляне, което обаче наподобява сложна задача.

Новият шлагер на родния пазар – букмейкърът Betway, дава доста съществено преимущество за победа на Челси с коефициент от 1.37 против 9.00 за Брентфорд. Равенството пък е със ставка от 4.75.

Какви са възможностите на домакините и „ пчеличките “ да си разменят попадения съгласно – за опцията гол/гол британската компания дава висок коефициент от 2.20!

Друг вероятен вид за залог на тази среща е да комбинирате краен резултат и двата отбора да отбележат – за триумф на Челси и гол/гол коефициентът скача на 3.40 против 15.00 за победа и гол/гол на Брентфорд. Същата композиция за тъждество пък е оценена на 6.50.

Също по този начин на имате опция да извършите
залози при невероятни коефициенти за топ 5 шампионатите в Европа, дуелите от родната efbet Лига и огромна част от шампионатите на Стария континент.

Betway България има и страхотни предложения за всички свои нови клиенти. Бонус на Бетуей при регистрация доближава до 100% от първичния депозит до 200 лв. в секция Спорт.

Betway е един от интернационалните марки, които са чудесно разпознаваеми в целия свят. Английският
букмейкър се употребява с голямо почитание измежду залагащите, а редицата благоприятни условия за залози на спорт вършат компанията една обичана дестинация за играещите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР