Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) губят на бойното поле и

...
Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) губят на бойното поле и
Коментари Харесай

Бившият аналитик на ЦРУ Лари Джонсън: Украинците губят тежко и никакви пари на света няма да им помогнат

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) губят на бойното поле и даже американската помощ няма да им помогне. Това мнение изрази през вчерашния ден някогашният анализатор на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) Лари Джонсън, оповестява ТАСС.

„ Какво се случва в Украйна? Те губят, и те губят тежко и бързо. Размерът на територията, която руснаците печелят сега, не наподобява на нищо, което сме виждали през последните повече от две години от началото на специфичната военна интервенция. Русия в този момент, по този начин да се каже, натиска педала на газта, те се движат бързо, на необятен фронт и никакви пари на света (...) няма да оказват помощ (на украинските въоръжени сили) да подобрят обстановката “, сподели той в изявление за YouTube канала Judging Freedom.

Според Джонсън няма смисъл да се приказва за размера на американската помощ изолирано от действителната обстановка на фронта. „ Тя няма да попълни редиците на украинската войска, няма да попълни с способени експерти “, добави той.

На 24 април президентът на Съединени американски щати Джо Байдън подписа пакет от законопроекти, утвърдени преди този момент от Конгреса, за обновяване на доставките на оръжия за Украйна, Израел и Тайван. На 20 април законопроектите бяха утвърдени от Камарата на представителите на Конгреса, а на 23 април бяха утвърдени от Сената. Обемът на пакета беше 95 милиарда $, като с изключение на 61 милиарда $ за Украйна, той включва 26 милиарда $ за Израел и средства за даване на филантропична помощ на цивилни в зони на спор, в това число в Ивицата Газа, показва ТАСС.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР