Сини очиХората, които притежават такива очи са благонадеждни, толерантни, стабилни,

...
Сини очиХората, които притежават такива очи са благонадеждни, толерантни, стабилни,
Коментари Харесай

Цветът на очите може да определи характера на човек

Сини очи

Хората, които имат такива очи са благонадеждни, толерантни, постоянни, до известна степен затворени, само че с нежна, сензитивна душа. Надарени са с вътрешен глас и пристрастеност, ненавиждат бездействието. В любовната игра са построили истинска тактика на ухажване, обуславяща огромния брой сполучливи флиртове.

Зелени очи

Хората със зелени очи имат тайнствен тип и работят непринудено и с въображение. Кипят от сила и са доста изобретателни – генерират многостранни хрумвания, които амбициозно претворяват в каузи. Очароващо амбициозни са - когато се постанова, стават безкомпромисни. Представителите на мощния пол обичат да живеят пълноценно, с цел да изпитат колкото се може повече мощни усещания; с тях не е скучно, само че са ненадеждни за поддържане на сериозна „ връзка “.

Кафяви очи

Те са най-често срещани и са белег за мощ и креативност. Хората с такива очи са обърнати към разсъдъка, мъдростта и практичността, зад които прозират нежно сърце и жив дух.

Имат огромно самочувствие и увереност да се оправят и с най-големите провокации и по този начин доближат до финансово благоденствие. Умеят да пазят секрети и обичат да се любуват пълноценно на живота. При хората с шоколадовокафяви очи движеща мощ е пристрастеността. Те са работохолици, стремящи се да обезпечат непременно комфорт на фамилията си.

Пъстри очи

Зеленият съставен елемент в такива очи се свързва с игривата страна на индивида, до момента в който кафявият съставен елемент значи отворен и наличен темперамент. В любовта са авантюристи, търсещи нови провокации. Контролират страстите си и не разрешават на гнева да ги овладява. Обожават да са с най-близките си и са правилни другари.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР