Синдикатите в МВР ще излязат в 13 ч. на протест.

...
Синдикатите в МВР ще излязат в 13 ч. на протест.
Коментари Харесай

Полицаи излизат на протест в деня на професионалния си празник

Синдикатите в Министерство на вътрешните работи ще излязат в 13 ч. на митинг. Причината е неодобрение от работата на дирекция „ Правно-нормативна активност “ в министерството. Това става в деня на професионалния им празник.

Недоволните служители на реда ще се съберат в градинката до вътрешното министерство. Според тях има потребност от промени в дирекция „ Правно-нормативна активност “ в министерството.

От Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи осведомят, че макар положените през последните години старания, нейни членове и всички чиновници в Министерство на вътрешните работи не престават редовно да са пострадали от неспособността на дирекцията да предложи на управлението на министерството решение на проблеми, които засягат директно професионални и стопански ползи на чиновниците.

Полицаите приканват още вътрешния министър във допустимо най-кратък период да стартира публични договаряния с тях за търсене на взаимно допустим излаз от създалата се обстановка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР