Синдикалната федерация в МВР започва предупредителни протести тази седмица. Служителите

...
Синдикалната федерация в МВР започва предупредителни протести тази седмица. Служителите
Коментари Харесай

МВР се готви за предупредителни протести

Синдикалната федерация в Министерство на вътрешните работи стартира предупредителни митинги тази седмица. Служителите в министерството желаят най-малко 10 % нарастване на заплатите в новия бюджет.

От синдикалната федерация показват, че все още имат искания главно към Министерството на финансите.

Председателят на синдикалната федерация Валентин Попов съобщи, че в проектобюджета би трябвало да бъдат отделени средства за увеличение на възнагражденията на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

" Мигрантската рецесия си е мигрантска рецесия. Последиците от икономическата рецесия, която мина през Европа, значително провокирана от войната в Украйна, също са си последствия, а резултати и от двете е утежняване на криминогенната конюнктура. Всичко това ни се отразява и то по извънредно отрицателен метод. Финансовото ведомство наподобява е пропуснало да регистрира тези обстоятелства ".

Засега от синдикалната федерация придвижат единствено предупредителни митинги, евентуално на 4 и 6 юли на разнообразни места в страната. 

Ако все пак не настъпят промени в плана за държавен бюджет, сред двете гледания в Народното събрание може да има народен митинг. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР