Синът на Зинедин Зидан заби бивше гадже на съотборник! 22-годишният

...
Синът на Зинедин Зидан заби бивше гадже на съотборник! 22-годишният
Коментари Харесай

Синът на Зинедин Зидан заби бивше гадже на съотборник /снимки/

Синът на Зинедин Зидан заби бивше гадже на съотборник!
22-годишният вратар Лука разкри самичък връзката с модела Марина Мунтанер. Двамата се демонстрираха дружно на яхта край Ибиса, където фамилията на Зидан всяко лято отмаря.
Таткото Зинедин и майката Вероник също са наоколо. Те към този момент са се срещнали с Марина и утвърждават връзката на сина си. Четиримата са дружно в испанския курорт, а с тях е и един от другите трима синове на Зизу - Енцо.
Преди няколко години ослепителната русокоска бе гадже с досегашния съотборник на Лука в "Реал " (Мадрид) Маркос Асенсио. Връзката не продължи дълго и от този момент хубавицата не се е появявала обществено с различен мъж. "
Марина има сериозен опит с футболисти - преди този момент е била гадже и с Чимо Навариа от "Алмерия ". Засега не е ясно по какъв начин Асенсио ще реагира на връзката на Лука с някогашната.
Двамата към този момент не разделят една съблекалня, защото синът на Зидан за последно игра като преотстъпен в "Сантандер ", а договорът с "Реал " изтече преди месец.
Марина е родена в Майорка и е много известен модел в Испания. Тя има стотици хиляди почитатели в обществените мрежи, само че за първи път се демонстрира на фотоси с гадже. Любовта сред двамата очевидно е сериозна, щом са решили обществено да оповестят връзката си.
Мунтанер е известна и измежду музикалните почитатели, откакто взе участие в клипа към хитовата ария "Няма да спра " на Фрааг Малас. Приятелите на Лука и Марина утвърдиха връзката с позитивни мнения в обществените мрежи. Мунтанер е с пет години по-голяма от Лука - тя е на 27 и сега е студентка. До този миг Зидан-младши не е афиширал сериозна връзка, макар че е апетитен за един от най-привлекателните футболисти в испанското състезание и надали е страдал от липса на женско внимание. Двамата с Марина възнамеряват да останат да живеят в столицата Мадрид. За задачата Лука си търси нов тим в покрайнината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР