Синът на някогашния транспортен бос и бивш общински съветник Ангел

...
Синът на някогашния транспортен бос и бивш общински съветник Ангел
Коментари Харесай

Синът на пловдивския бизнесмен Ангел Батаклиев на съд за подкуп на полицаи

Синът на тогавашния транспортен необут и някогашен общински консултант Ангел Батаклиев - Красимир, застава пред Пловдивския областен съд по обвиняване в препоръчан рушвет на служители на реда.

В обвинителния акт на прокуратурата се твърди, че на 25 март м. година 33-годишният мъж се опитал да отърве акт за пътно нарушаване, давайки 30 лева

Около 19,30 ч. на тази дата полицейски автопатрул спрял за инспекция на бул. „ Цар Борис Трети Обединител “ лек автомобил, марка „ Мерцедес “, ръководен от Красимир Батаклиев. Така чиновниците на Министерство на вътрешните работи открили, че лидерът не носи удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство и надзорен ваучър, уверение за осъществен механически обзор и не бил разполагаем документ, установяващ сключването на наложителната застраховка „ Гражданска отговорност “. Полицейските чиновници обяснили на Батаклиев, че ще му сформират актове.

Един от тях влезнал в полицейския автомобил и почнал да написа, тогава Батаклиев се доближил и подал през отворения прозорец плик, съдържащ 30 лв., с цел да не бъде глобен. Служителят на Министерство на вътрешните работи не взел парите и незабавно уведомил дежурния проверяващ служител на реда.

По делото са разпитани очевидци, направени експертизи и други Предстои Окръжният съд в Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР