Синът на брутално нападнатата и пребита бизнесдама от Благоевград Стефка

...
Синът на брутално нападнатата и пребита бизнесдама от Благоевград Стефка
Коментари Харесай

След опита за убийство на Ст. Терзийска в Благоевград: Младият бизнесмен Коста Козас организира факелно шествие под надслов: “Правосъдие на светло: Да спрем насилието над жени”.

Синът на брутално нападнатата и пребита бизнесдама от Благоевград Стефка Терзийска, Коста Козас разгласи в обществената мрежа, че провежда факелно шествие в отбрана на дамите жертва на принуждение. Козас и майка му, която бе бита безпощадно с железен кол показаха като гарант на побоя някогашният брачен партньор на Стефка и ббаща на Коста - гъркът Йоанис Козас. Нападението измежду бял ден, осъществено с особенадързост потресе регионалния град, след него Терзийска попадна в Пирогов и загуби зрението на едното си око. А контузията от претърпяното е нелечима, твърди Терзийска.

Ето какво написа на персоналната си страница във ФБ Коста: Изминаха съвсем два месеца от жестокото нахлуване над майка ми - Стефка Терзийска. Два месеца, откогато аз и фамилията ми се сблъскахме с бруталната реалност в България - действителността на насилието, несправедливостта, беззаконието и поръчковите опити за ликвидиране. Два месеца, след като битката против тази реалност се трансформира в идея за нас. През това време не е минал ден, в който да не научим за следващия случай на насилие- за следващата бита, обезобразена, смачкана жена!
Това е повода, в навечерието на втория месец от опита за ликвидиране на майка ми, да предизвикваме факелно шествие в поддръжка на жертвите на домашно принуждение, на всички дами, които не приказват за това, което се случва в домовете им.
Шествието е под надпис “Правосъдие на ярко: Да спрем насилието над дами ”. Решихме, да бъде факелно, тъй като всички желаеме осветление на истината, на следствията по сходни похищения и заслужено правораздаване!
Шествието ще стартира на 10. 12. 2023г. в 17:30 ч. на ул. Илинден #21 ( мястото, на което нападнаха майка ми), ще мине по бул. Св. Св. Кирил и Методий, ще спрем пред постройката на ОД на МВР-Благоевград и ще приключи пред Съдебната палата.
Бъдете с нас и дано дружно кажем “Стоп! ”, на нападенията, на жертвите, на безнаказаните насилници и поръчители!,пише Козас.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР