Синът на бизнесмена Васил Божков - Антон Божков, е на

...
Синът на бизнесмена Васил Божков - Антон Божков, е на
Коментари Харесай

Синът на Васил Божков на разпит в следствието

Синът на предприемача Васил Божков - Антон Божков, е на разпит в постройката на Националното разследване на бул. "Г. М. Димитров ".

По неофициална информация синът на хазартния необут тази заран се е явил в постройката, където е бил свикан на разпит в следствения отдел на Специализираната прокуратура.

Според източници на Българска национална телевизия Божков-младши даже към този момент е повдигнато обвиняване по следствието за хазартната спекулация. От прокуратурата на този стадий не удостоверяват, само че и не отхвърлят информацията.

Само преди дни на втора инстанция съдът анулира наложената рекордна парична гаранция от 1,5 млн. лв. за дамата на Васил Божков - Елена Динева, и я върна в ареста. Тя също беше упрекната, че е част от незаконна група, ръководена от мъжа й.

Към момента на хазартния необут са повдигнати 11 обвинявания, включително за управление на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице и за подбуждане на закононарушение по работа. Освен това е разследван и за убийства и изнасилвания.

Както "Банкеръ " към този момент писа, предприемачът Васил Божков е освободен от центъра за задържане в Абу Даби и се намира в Дубай. Хазартният необут бил пуснат, откакто подал молба да остане на независимост, до момента в който тече процедурата по настояването за екстрадицията му.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР