Синът на актьора Сашо Дойнов, режисьорът Станислав, който се утвърди

...
Синът на актьора Сашо Дойнов, режисьорът Станислав, който се утвърди
Коментари Харесай

Синът на Сашо Дойнов се заяде на Арената и напусна Фермата

Синът на артиста Сашо Дойнов, режисьорът Станислав, който се утвърди като чудак № 1 във " Фермата ", си потегли от риалитито след тежък углавен избор.

Съотборниците му от " Елбетица "  го изгониха от стопанството с аргумента, че е изявен индивидуалист, на който не може да се разчита. Повечето дами в неговия отбор го порязаха с думите, че непрекъснато основава напрежение и е непредсказуем като " бомба със закъснител ".

Станислав, който постоянно влизаше в спорове, най-много с артиста Петър, отпадна от надпреварата за 100 000 лв. след трагичен екипен двубой. В самостоятелната борба - сцепване на ритловица, търкаляне на тежки бъчви и пукотевица с пясъчни торбички, той се изправи против два пъти по-едрия от него земеделец Кенан от " Канатица "  и загуби.

В отборния конфликт режисьорът от " Сълза и смях "  трябваше да дърпа въже и да удържи чувал, тежащ 20 % от личното му тегло. През цялото време той не спря да се заяжда с представителите на противниковия тим, а в това време ръцете му омаляха и отпадна. Впоследствие съотборниците му гласоподаваха против него.

Станислав обаче не сподели отчаяние, че си потегля от риалитито. На разлъка той назова тима си „ стадо “, ръководено от „ пастир “, визирайки водача на „ Елбетица “, артиста Петър, който постоянно постанова мнението си.

" От " Фермата "  ще запомня кравите, овцете, многото готвене и борбата ми на Арената. Запознах се и с готини хора ", съобщи наследникът на Сашо Дойнов, който, с изключение на режисьор и артист, е и професионален покер състезател.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР