Син е убил баща си след скандал по време на

...
Син е убил баща си след скандал по време на
Коментари Харесай

Син убил баща си в сливенско село

Син е умъртвил татко си след скандал по време на лов на риба. Това заяви заместник-директорът на ОД Министерство на вътрешните работи Сливен комисар Веселин Василев. Инцидентът е станал през вчерашния ден, а трупът е открит във водоем към село Чокоба. Сигналът за открития мъртъв мъж от подаден в полицията към 13.00 часа от други риболовци, два часа по-късно е арестуван причинителя в село Крушаре. Убитият е на 58 години, а синът  на 25. И двамата са от Сливен.  

Все още се обясняват аргументите и метода на убийството., сподели комисар Василев.  

" Аутопсията – към момента нямаме публични резултати. Няма данни на този стадий да е употребявано оръжие. "   

По-късно от Апелативна прокуратура – Бургас оповестиха, че двамата са се сбили, а бащата е бил убит от множество  удари  с камъни по главата. Днес следва да бъде предявено обвиняване на причинителя на закононарушението, сподели представителят на прокуратурата Ваня Белева.  

" На лицето ще бъде предявено обвиняване за осъществено ликвидиране от наследник на татко, което се квалифицира като закононарушение по член 116, ал 1 т.3 от Наказателния кодекс  и се санкционира по тежко от убийството по член 115. Наказанието, което законодателят е планувал е отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор и пожизнен затвор без  подмяна. "   

Задържаният не е престъпно проявен, незает, до неотдавна е работил като готвач в локално заведение. Предстои Окръжна прокуратура да внесе искане до съда за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР