Символична дата за премиерата на Капитан Марвел“ – 8 март!

...
Символична дата за премиерата на Капитан Марвел“ – 8 март!
Коментари Харесай

Нов поглед към Бри Ларсън като капитан Марвел

Символична дата за премиерата на „ Капитан Марвел “ – 8 март! Тогава ще намерим едно от последните късчета в съвсем подредения пъзел на вселената Marvel.

Този филм е значим, освен тъй като е първият независим филм на Marvel за жена супергерой, а и тъй като се надяваме тя да знае нещо за това какво би трябвало да се направи, откакто Танос затри половината Вселена в. Помните, несъмнено, че в сцените посткредит Фюри съумя да изпрати известие в предишното на капитан Марвел по нещо, което приличаше на пейджър.

Сега – значим ъпдейт. След първия, Marvel пуснаха нов взор към в непредвиден нов филмов откъс. В него виждаме младия Фюри (дигитално подмладеният Самюъл Джаксън) и научаваме малко повече за това по какъв начин Карол Денвърс се трансформира в един от най-мощните супергерои на планетата. Действието се развива през 90-те години.

Аз несъмнено разпореждам огромни очаквания на този филм и на капитан Марвел, тъй като няма да мога да преживея незадоволителна развръзка или, не дай боже, малоумен завършек на четвъртата част на Отмъстителите. Слоганът е страховит, " Надеждата стартира с воин ". Точно това ни би трябвало, нали – вяра и воин! Ще ги получим на 8 март. 

 

Hope begins with a hero. Check out this special look at! In theaters March 8th. Get tickets now:
— Marvel Studios (@MarvelStudios)

Официалният постер: 



 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР