Симона Загорова разказва за малката си дъщеричка Галина, че заспива

...
Симона Загорова разказва за малката си дъщеричка Галина, че заспива
Коментари Харесай

Симона Загорова: Беше огромна мечта да събера отново мама и татко

Симона Загорова споделя за дребната си дъщеричка Галина, че заспива с песни, защото е извънредно музикално детенце. Има си обичани приспивни песнички, които я успокояват, има и игриви, с които незабавно се разсънва.

" В нашата къща постоянно е имало музика, песни и танци, тъй че музикална сила й е предадена, стартира да привиква с нея и се усеща доста добре “ – споделя пред " Телеграф “ с усмивка Симона. Само преди седмица дребната Галина бе кръстена, и то точно на първия си рожден ден, а Загорова признава, че подготовката им е коствала доста време, само че е щастлива, че всичко е тъкмо както си го е представяла.

" Нашето злато Галина към този момент е на годинка и е християнче. За нас това беше един извънредно значим празник, тъй като сме доста вярващи и искахме детето да получи вярната протекция и по-късно да я покажем пред аудиторията. Подготовката беше интензивна (смее се). Доста се постарахме. Искахме всичко да е изпипано до най-малкия подробност – от украсата, ресторант, меню, торта, тематично и цветово облекло. Много време се подготвях за моя подарък към нея – песента " Галина “ по моя музика и текст, дадох цялата си душа и сърце в тази ария. Много се веселя, че се хареса толкоз и е по този начин слушана, тъй като това е една споделена страст. Лични фрагменти през тази една година, както и нови, които направихме в студиото и на Драгалевския манастир “ – споделя щастливата майка.

За дребното си момиченце майката споделя с трогване: " Голяма мадама е (смее се). Винаги усеща, когато я гласим за някакво излизане, когато й се прави прическа, когато й се поставят хубави облекла. Мисля, че се усещаше доста добре на кръщенето. Смени 3 тоалета, въпреки да не беше планувано. С бяла рокличка в църквата, по-късно празненството ни беше в лилава тема, а за край облече подаръка си от баба й Стефка – бебешка национална носия, което беше доста сладко. Така че тя няма никакъв проблем със суетата към нея “.

Една от най-големите страсти в деня на кръщенето е бил фактът, че след толкоз доста години е съумяла да събере още веднъж на едно място и на една сцена майка си – примата Глория, и баща си – композитора Илия Загоров.

" Чухме и видяхме майка ми и татко ми, все по този начин усмихнати и положителни и с все такава музикална химия на сцената, въпреки да не са пели дружно от години. Аз бях най-щастливият човек на света и може би тъкмо този ден и тези моменти са ми като някакъв филм и от време на време не мога да допускам, че ми се случи, тъй като за мен беше голяма фантазия като огромна да ги събера още веднъж, да ги видя на една сцена и да им благодаря сърдечно, че го направиха поради мен и Галина “ – не пести благодарности към родителите си надарената им наследница, написа Hotnews.bg

" Искам да науча Галина да е все по този начин енергична, игрива, усмихната, добричка. Тя е извънредно нежна. Искам да е интелигентна, възпитана, да заимства от мен и майка ми и от всички дами в фамилията, с цел да бъде същинска дама. Всички ще се включим в това да я възпитаме вярно и да бъдем неин образец “ – безапелационна е Симона. Загорова работи и по нов сингъл, с който скоро ще зарадва почитателите си, само че не споделя детайлности.

" Съвсем скоро всички почитатели могат да чакат от мен много планове в малко по-различен жанр. Мисля, че този път сме уцелили песента и че имаме попадение аз и моят екип. Не желая да приказвам авансово, само че считам, че това ще е моята година “ – уверена е тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР