Симона Загорова буквално е неузнаваема Симона Загорова направо сияе. Близките й

...
Симона Загорова буквално е неузнаваема
Симона Загорова направо сияе. Близките й
Коментари Харесай

Дъщерята на Глория: Мразя диетите, но с новата „Зигзаг” станах като газела

Симона Загорова безусловно е неузнаваема
Симона Загорова напряко сияе. Близките й са възхитени от променената й визия и силата на духа й. Майка й поп фолк кралицата Глория е доста горда с постигнатото от наследницата си. Младата певица постоянно е признавала, че ненавижда диетите. Но с новата „ Зигзаг ” тя е намерила точния хранителен режим за себе си.
Още повече, че при тази диета не гладуваш,
а си хапваш от обичаните вкусотии.

„ Не одобрявам да броя калории, обичам храната. Признавам го. Но тази диета е най-хубавото нещо, което съм направила за себе си.
Сама не мога да се позная, като газела съм ”, смее се красивата изпълнителка.
Методът е подобаващ и за хора, които ненавиждат питателните ограничавания, безапелационни са диетолозите. Привържениците на новото революционно знамение, наречено „ Зигзаг ” настояват, че с него освен се смъкват 10 кг за месец-два, ами няма щета и за организма.

На всичкото от горната страна диетата е супер елементарна. Само би трябвало да спазвате следното предписание:редувате дни с изразходване на бедна на въглехидрати храна с такива, с щедро присъстие на въглехидратите в менюто.
Препоръчва се диетата да се ползва два месеца, само че може този период да се удължи или понижи, по желание. Освен това интервала се разрушава на цикли от по 4 дни.Тук калории не се броят.
Първият и вторият ден е с нисковъглехидратен банкет. Вторият-въглехидратите са с високо наличие. Четвъртият е среден-въглехидрати и са 3-4 г на кг телесно тегло.

Това значи, че първите два дни би трябвало да намалите приема на следните храни: ориз, картофи, всички пшенични произведения, спагети, царевица и сладки изкушения.
На третият-точно противоположното. Да се хранете с повече въглехидратни артикули. И да ядете храни, с по-малко протеини, като всички типове меса, риба, яйца, сирене, бобови и ядки.
На четвъртият ден се изравнява количеството на протеина и на въглехидратите. За четири дни губите до килаграм, а за два месеца се отървавате сред 7 и 20 непотребни килца.

Резултатите зависят от първичното тегло, организма ни и метода ни на живот. Спортът форсира процесът на намаляване.
Само че е добре да се тренира на 4-тия ден от всеки цикъл. Тогава организма е най-стабилен и няма да се стресира, поучава Симона Загорова.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР