Симона Халеп имаше колебливо начало на кампанията си върху тревата,

...
Симона Халеп имаше колебливо начало на кампанията си върху тревата,
Коментари Харесай

И поставената под №4 не спря Халеп: Румънката разгроми Бадоса за под час игра на Уимбълдън

Симона Халеп имаше нерешително начало на акцията си върху тревата, само че румънката последователно стартира да демонстрира най-хубавото си лице и доближи до полуфиналите в Бад Хомбург, където, за жалост, не излезе за мача си против Бианка Андрееску заради контузия. Тя обаче не се е отразила по никакъв метод на подготовката ѝ за Уимбълдън и някогашната номер 1 към този момент е четвъртфиналистка в All England Club. Само преди минути шампионката от 2019-а нанесе разгромна загуба на поставената под номер 4 Паула Бадоса, давайки на испанката едвам три гейма - 6:1 6:2.

Световната номер четири направи убеден старт, спечелвайки дебютния си сервис гейм на нула. Това, което последва, обаче, се трансформира в една същинска тенис лекция от Халеп. Румънката заигра по покрай главната линия и с точно ориентирани удари съумя да вземе превес в половината на иберийката. Световната номер 18 видно бе по-добрата от двете на корта и преднината ѝ набъбваше с експресни темпове, преди дефинитивно да постави точка на разногласието, откакто не даде нито гейм повече на своята съперничка.

Картината остана идентична и след подновяването на играта. Бадоса имаше необичаен миг на напредък първоначално, само че той бързо остана в историята. Последва подтик от страна и на Халеп, която първо пропусна три отлични благоприятни условия за брейк, само че четвъртият опит се оказа сполучлив, и тя дръпна с 4:2, а в оставащите минути загуби едвам три точки, оформяйки разгромната си победа.

Special Simona ​
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР