Симеон Славчев не остана доволен от равенството на българския национален

...
Симеон Славчев не остана доволен от равенството на българския национален
Коментари Харесай

Славчев: За мен това беше грешна стъпка

Симеон Славчев не остана удовлетворен от равенството на българския народен тим против Черна гора в квалификациите за Евро 2020.

Халфът остана обезпокоен за получената от Ивайло Чочев контузия:

" Съжалението е голямо. След мача паднахме на земята и наведохме глави от страдание, че изпуснахме успеха. Водеха ни с 0:1, само че ние не спряхме до последно. Следващият мач би трябвало да изправим тази неточност, защото за мен това е неверна стъпка, неуспявайки да победим пред нашите почитатели.
 България и Черна гора не се победиха - 1:1
България избави точката против Черна гора, Неделев с гол от несъществуваща дузпа за 1:1 на " Васил Левски "

Равенство за " лъвовете " на старта на европейските квалификации

Първото полувреме играхме добре тактически. През втората част позитивно бе, че стигахме до положения, само че отрицателното е, че ги изпускахме. Дадохме всичко в края, с цел да обърнем мача. Отличавам почитателите, че ни подкрепяха до последно и нека продължи по този начин. Ние в този момент би трябвало да спечелим идващия мач.
 Тодор Неделев: Това тъждество може да е от голяма важност в края на конкуренцията
Голмайсторът Неделев: Това тъждество може да е от голяма важност в края на конкуренцията

" Като видях коляното на Чочев, изтръпнах "

Казаха ми, че травмата на Ивайло Чочев е доста тежка. Докато беше на терена, печелеше всичко и бе отличен с топката. Дано се възвърне бързо. В моята глава бе, че желаех да победим поради него, защото ми е другар. Второто полувреме се вдигнахме и играхме мощно. Това значи, че нямаме психически проблем и отиваме в Косово да се реваншираме за днешния еднакъв резултат. Положителното е, че изравнихме и показахме темперамент ", сподели Славчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР