Силвия Кацарова, Катя Близнакова, Искрен Пецов, Цвети Радойчева, малките звезди

...
Силвия Кацарова, Катя Близнакова, Искрен Пецов, Цвети Радойчева, малките звезди
Коментари Харесай

Силвия Кацарова, Катя Близнакова и Искрен Пецов спасяват Александър Невски с песен - slava.bg

Силвия Кацарова, Катя Близнакова, Искрен Пецов, Цвети Радойчева, дребните звезди Валериа Войкова и Валерия Стоянова ще са част от концерта, който се провежда в помощ на катедралата "Св. Александър Невски " и е част от Благотворителен бал на строителите и архитектите, който ще се организира само че 19-ти юни в хотел Маринела.

Събитието под патронажа на Светия Синод на Българската Православна Църква, като персонално се е заел свещеник Герасим – основен секретар на Светия Синод.

По време на мероприятието ще се организира лотария, търг с предмети на изкуството и ще се раздадат 10 наградата на компании за строителство, вложения и архитектура.

Храмът е сърцето и душата на София, а през днешния ден има незабавна потребност от ремонт и реституция, поради непрестанните течове, които унищожават скъпите иконописи. Започна дарителска акция по всички вероятни канали – посредством DMS номер 17 777 с текст NEVSKI (цена 1 лева.), може да се правят дарения и в най-голямата благотворителна платформа HelpKarma.com

Водещи на събитието ще са певицата и актриса Йоана Драгнева и лицето на предаването на Българска национална телевизия „ Туризъм БГ “ Мирослав Димитров.
Организатор е сдружението с нестопанска цел Балканската медийна асоциация взаимно с генералното медийно партньорство на Българската Национална Телевизия и Българското Национално Радио.

Медийна помощ оказват още Българска Телеграфна Агенция, телевизия „ Евроком “, вестниците „ Стандарт “, „ Труд “, „ Строител “, „ 19 минути “, „ България през днешния ден “, списание 2В2, както и голям брой онлайн издания:
investbuild.eu, sofiainfo.bg, pik.bg, woman.bg, blitz.bg, bnews.bg, blife.bg, trafficnews.bg, epicentre.bg, topnovini.bg, glas.bg, drum.bg, dromomania.bg, no-comment.bg и доста други.

Подкрепа оказват и Българска-Търговска Промишлена Палата, Лайънс Клуб София – Витоша, Изпълнителната организация на поощряване на дребните и междинни предприятия и доста други.

Благотворителният бал се реализира с помощта на банка ДСК, Далл богг – качествено обезпечаване с нововъведения, Ekabo – арх. Пано Козаров, организация за недвижими парцели Antre, строително-инвестиционна компания ГеоСтрукт, Little Giant – водач в производството на доста функционални стълби, Build Technic, Паркетен свят и Ивент Декор Диаманти, които ще трансфорат залата в приказна приказност.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР