Силни гръмотевични бури връхлетяха района на Канзас Сити с проливен дъжд, поривисти ветрове, светкавици

...
Силни, широко разпространени гръмотевични бури се разразиха в района на
Коментари Харесай

Силни, широко разпространени гръмотевични бури се разразиха в района на Канзас Сити в сряда сутринта, вероятно повлиявайки на сутрешното пътуване с ниска видимост и натрупване на вода по пътищата , според Националната метеорологична служба.

Очакват се проливни дъждове и светкавици от бурите, докато се развиват, заедно с поривисти ветрове от 30 до 50 мили в час. Възможно е в някои райони да има пориви на вятъра от 60 мили в час.

Шофьорите, които се движат по междущатски магистрали 35, 29 и 49, могат да очакват сутрешното им пътуване и поръчки да бъдат засегнати от бурите, казаха от метеорологичната служба.

„Сега гръмотевични бури се придвижват към KC Metro“, каза метеорологичната служба около 6:20 сутринта на X, известен преди като Twitter. „Очаквайте мокро пътуване с периоди на силен дъжд и поривист вятър.“

Не се очаква широко разпространено лошо време. Възможно е да има наводнения, особено в райони, в които е имало най-много дъждове през последната седмица, каза метеорологичната служба.

Очаква се силни до силни гръмотевични бури да се възстановят в сряда следобед и вечерта. Най-силните бури се очаква да бъдат на юг и изток от метрото на Канзас Сити, главно на юг от междущатска магистрала 70.

Поривистите ветрове, силните градушки и проливните дъждове с възможни наводнения са основните опасности.

Часове и предупреждения за времето

Емисия с данни на живо от Националната метеорологична служба, съдържаща официални предупреждения за времето, часовници и съвети. Докоснете областите за предупреждение за повече подробности. Източници: NOAA, Национална метеорологична служба, NOAA GeoPlatform и Esri.

Отворете

Steve Wilson [email protected]

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР