Силни емоции, висок адреналин и напрежение до последната минута очакват

...
Силни емоции, висок адреналин и напрежение до последната минута очакват
Коментари Харесай

Силни емоции и висок адреналин с Том Круз

Силни страсти, висок адреналин и напрежение до последната минута чакат феновете на Джак Ричър/ Jack Reacher, който ще излезе предпремиерно в България в деня на международната премиера.

Във кино лентата Том Круз се включва в лудо гонене с коли и впечатляващи бойни подиуми, с цел да отбрани името и живота си. Тук той не е в нормалната роля на добър воин, в която сме привикнали да го виждаме – Джак Ричър е невъзмутим следовател, подготвен да наруши всички правила, с цел да реализира задачата си.

Избягал от предишното си на боен следовател, Ричър се завръща, с цел да позволи случай, обвързван с убийството на петима души, в който е намесено неговото име. Задачата се оказва по-трудна от предстоящото, защото убийствата не престават и след задържането на обвинения. Убеден в невинността на нарочения за, Ричър се впуска в гневно гонене на същинските виновници за серията убийства в града. Бившият следовател схваща, че може да се е забъркал в огромна интрига, в която на карта е сложена освен ориста на значими клечки, само че и личният му живот.

Джак не е единственият, попаднал в клопката на престъпната формация – под прицел се оказва и красивата адвокатка Хелън (Розамунд Пайк), която също е част от проверяващия екип. Животът на хубавицата е в ръцете на вещия следовател, решен да разплете комплицирания проблем, в който е замесен – даже в случай че би трябвало да заплати с цената на живота си. На него не му пука за закона. Не му пука и за доказателствата. Грижа го е единствено за справедливостта. По пътя към задачата си той ще прекрачи доста граници, ще загърби доста правила – даже това да значи, че би трябвало да рискува живота на някоя почтена жертва в лицето на сексапилната адвокатка.

Начело на групировката, стояща зад серията невъзмутими убийства и отвличането на Хелън, се оказва престъпният необут Зек в осъществяване на именития Вернер Херцог (Encounters at the End of the World). Номинираният за Оскар немски режисьор през последните години работи по няколко извънредно сполучливи документални кино лентата, а в „ Джак Ричър ” за първи път застава пред камерата, превъплъщавайки се в ролята на безсърдечен разбойник.

Режисьор на „ Джак Ричър ” е Кристофър Макуори, който завоюва благосклонностите на кинозрителите още през 1995 година с „ Обичайните обвинени “, за който беше отличен с Оскар. Освен Том Круз и Розамунд Пайк („ Гневът на Титаните “, „ Не умирай през днешния ден “) актьорският състав на кино лентата включва имената на Робърт Дювал („ Кръстникът “, „ Да изчезнеш а 60 секунди “) и Ричард Дженкинс („ Кралството “, „ Изгори след прочитане “). На огромния екран ще забележим и надарения Джей Кортни от телевизионния сериал „ Спартак: Кръв и пясък “.

След присъединяване си в „ Джак Ричър ” Том Круз ще се изправи против ново професионално предизвикателство. Актьорът ще извърши основната роля в екшън-фантастиката „ Забвение “, чиято премиера ще бъде през 2013 годна.

„ Джак Ричър ” e с премиера у нас на 28 декември. Лентата ще се върти предпремиерно от 21 декември 2012 година.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР