Силната жена се крие във всяка една от нас. Това,

...
Силната жена се крие във всяка една от нас. Това,
Коментари Харесай

Силната жена oбича себе си, въпреки всичките си недостатъци

Силната жена се крие във всяка една от нас. Това, което всяка жена желае да знае, е какво я прави такава. Кои са чертите, които демонстрират мощ и по какъв начин да се превърнеш в една от тях. Мисля, че през днешния ден имам нещо, за което всяка жена ще бъде признателна, което, несъмнено, е верният отговор на въпроса нагоре. Подготвила съм дребен справочник, който може да помогне на всяка жена да се трансформира от слаба дама в мощна.

Всъщност всяка жена е тъкмо като пеперуда. Всички прекосяваме през трансформация, при която се трансформираме от слаби дребни девойки в мощни дами, тъкмо както гъсениците се преобразяват в красиви пеперуди.

Качества на мощната жена

Интелигентност

Силната жена постоянно е интелигентна. Тя е в положение да разбере, когато някой си играе с нея, и незабавно стопира тези игри. Може да е наивна, само че нейният разсъдък ѝ оказва помощ да разгадае манипулаторите и токсичните хора в точния момент. Тя не разрешава на никого токсично да се приближи прекомерно покрай нея, тъй като няма да разреши на никого да навреди на спокойствието ѝ.

Тя също желае да успее в живота и по тази причина непрестанно работи за самоусъвършенстване. Чете книги, играе креативен игри, обкръжава се с умни хора и научава нови умения, когато има време. Всички тези неща ѝ оказват помощ да стане по-добра.

Независимост

Тя обича и е привикнала да прекарва време с обичаните си хора, само че слага ясни граници във всички свои близки връзки. Не разрешава на никого да прекрачи границите ѝ и да се меси в живота ѝ. Не се опасява да показа живота си с друго човешко създание, само че колкото и да обича мъж, тя в никакъв случай не желае да рискува своята самостоятелност поради този човек.

Силната жена изисква пространство, когато се ангажира в сантиментална връзка, и разрешава на колегата си също да има пространство. Освен това тя е наясно, че запазването на независимостта ще бъде единствено от изгода за връзката.

Амбиция

Силната жена е на първо място амбициозна. Тя може да бъде умна, само че в случай че няма упоритост, евентуално няма да успее в живота. Амбицията е един от най-големите признаци на мощ. Ако една жена е мощна, това значи, че има ясна визия за това по какъв начин би желала да наподобява животът ѝ в бъдеще и работи върху способи да реализира всичко.

Тя няма да спре, до момента в който не извърши всичките си цели и фантазии. Ще продължи да ги следва, тъй като знае, че няма да бъде щастлива, до момента в който не ги реализира.

Производителност и позитивност

Много е мъчно да живееш със мощна жена, тъй като тя е доста амбициозна и доста продуктивна. Никога не си почива, тъй като изпитва нужда да бъде потребна и да прави нещо от самото начало.

Обича себе си

Друга линия на мощната жена е любовта към самата нея. Този вид дами обичат себе си макар всичките си дефекти и недостатъци. По този метод тя желае да даде образец на другите хора. Тя желае да им покаже по какъв начин желае и заслужава да бъде обичана. Продължава да се обича даже когато минава през най-мрачните интервали в живота. Всъщност любовта към себе си я стимулира да продължи напред.

И тя работи върху повишението на тази обич към себе си всеки ден. Тя е съсредоточена върху това да обича всяка част от себе си, без значение какъв брой развалена или незадоволителна е тя.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ ЧЕТИВА:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР