Силна вълна на възмущение се надигна след новината за вероятното

...
Силна вълна на възмущение се надигна след новината за вероятното
Коментари Харесай

Вълна от възмущение заради новината, че БНТ може да изхвърли Камен Алипиев

Силна вълна на отвращение се надигна след новината за евентуалното уволняване на един от емблематичните публицисти в Българска национална телевизия - Камен Алипиев-Кедъра, написа offnews.bg.

Дългогодишният състезателен публицист ще бъде изхвърлен от малкия екран, като формалният претекст е преструктурирането на спортната редакция и преобразуването ѝ в дирекция. За работа в дирекцията се изисква тапия за висше образования, каквато Алипиев няма. Новата конструкция се основава по предложение на генералния шеф Емил Кошлуков. За неин началник той предложения Сашо Йовков - негов съперник, класирал се на второ място в състезанието за началник на Българска национална телевизия.

``
реклама

Колеги, другари и обществени персона незабавно разкритикуваха рокадата и видяха в нея акт на възмездие.

Алипиев е съвсем единственият човек от Българска национална телевизия, разрешил си обществено да разкритикува избора на Кошлуков за общоприет шеф. Преди година пък се появи на митинга във връзка " скастрянето " на предаването " Денят стартира с просвета " от страна на тогавашния нов програмен шеф Емил Кошлуков.

Благодаря Ви! Обичам Ви! Мълча и ще не преставам да мълча! Няма да кажа в никакъв случай една неприятна дума за Българска национална телевизия, по този начин ме е научила легендата, великата Нери Терзиева, с която имах достойнството да поработя в друго грандиозно начинание - ЕФИР2! Ако аз съм някой, това е само с помощта на малкия екран Майка! Моля ви, не обиждайте никого! Всеки взима своите решения и има своята карма!, отговори кедъра в персоналния си фейсбук профил на стотиците хора, изразили поддръжката си към него в този миг.

Българска национална телевизия публично не е коментирала случая.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР