Силите за сигурност в Република Южна Африка застреляха мъж, хранещ

...
Силите за сигурност в Република Южна Африка застреляха мъж, хранещ
Коментари Харесай

Полицаи застреляха канибал

Силите за сигурност в Република Южна Африка гръмнаха мъж, хранещ се с плътта на обезглавената си жертва, заяви The Sun. Полицаите са стреляли по килъра, който е умрял по-късно в болничното заведение от раните си.

23-годишният мъж е умъртвил брутално 35-годишна жена, прерязвайки гърлото й. Майката на нападателя е видяла сина си да се храни с жертвата си и незабавно се обадила в полицията.

При идването си полицейските чиновници се натъкнали на ужасяваща панорама. Те предизвестили младия мъж да хвърли ножа от ръката си, само че той не се подчинил, и даже тръгнал заплашително към тях.

Униформените отправили предизвестие към канибала, само че той не хвърлил огнестрелното си оръжие. Секунди по-късно стреляли. Мъжът е бил улучен на няколко места, в това число в стомаха. По-късно е умрял в лечебното заведение.

„ Аз не отгледах подобен наследник, в никакъв случай не си представях, че ще извърши това “, съобщи шокираната майка на килъра. Съседите на фамилията споделиха пред служителите на реда, че мъжът се е държал необичайно в последно време.

Полицейският шеф в Източен Кейп съобщи, че 23-годишният човекоядец е умъртвил жертвата си, след което е прерязал гърлото й. Полицаите са изстреляли и няколко предупредителни изстрела, само че без резултат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР