Силен пожар избухна и на практика съсипа в най-големия в

...
Силен пожар избухна и на практика съсипа в най-големия в
Коментари Харесай

Най-големият завод за батерии в Европа пострада много сериозно след пожар

Силен пожар избухна и на процедура унищожи в най-големия в Европа цех за произвеждане на акумулатори от всички типове на компанията Systems Sunlight в Ксанти, Гърция.
Предприятието е в региона Олвио на града. Има съществени материални вреди, разяснява БГНЕС.
Компанията създава акумулатори и батерии от всички типове, възобновими източници, в това число слънчеви акумулатори. Почти цялата продукция се изнася в над 100 страни. От три десетилетия компанията е в листата с водещите международни производители на системи за предпазване и превръщане на сила.
Пожарът е почнал към 13:00 часа денем по незнайни към този момент аргументи в цеха за произвеждане на акумулатори. Няколко часа по-късно огънят е под надзор. " Няма заплаха от токсични газове в региона ", се споделя в известието.
Агенция АМНА заяви, че за отбрана на жителите ще бъдат въведени предупредителни и ограничаващи ограничения през идващите две денонощия в радиус 15 километра от предприятието. Хората са посъветвани да не излизат на улицата, да затворят компактно прозорци и порти. Планира се измиването извън на домовете и местността с огромно количество вода.
Според организацията огънят е унищожил огромна част от предприятието. В гасенето са взели участие 74 пожарникари и 23 противопожарни коли. Огънят към този момент е овладян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР