Силен човек от Продължаваме промяната коментира на коя партия е

...
Силен човек от Продължаваме промяната коментира на коя партия е
Коментари Харесай

Лорер: Ако Радев даде третия мандат на ДБ, значи иска стабилен кабинет

Силен човек от " Продължаваме промяната " разяснява на коя партия е по-правилна да даде президентът третия мандат за сформиране на държавно управление.

Шансовете за държавно управление с втория мандат не са огромни, само че сме длъжни да създадем опит за сформиране на кабинет, с цел да отговорим на упованията на обществото. Това сподели в предаването „ Позиция “ на Радио Варна националният представител от „ Продължаваме промяната “ Даниел Лорер. Той посочи, че предстоят нови диалози сред мандатоносителя и другите партии в Народното събрание.

 „ Не всичко е изгубено, само че другите партии би трябвало да знаят, че ние няма да отстъпим от алените линии, свързани с измененията в Изборния кодекс и правосъдната промяна “, подчерта Даниел Лорер, написа novini.bg.

Той сподели още, че с връчването на третия мандат президентът ще покаже дали желае устойчиво ръководство. " Ако мандатът отиде при „ Демократична България “ това ще е знак от страна на президента, че желае постоянен кабинет. Същото важи и за " Български напредък ", с някои условности обаче. Ако третият мандат бъде даден на Българска социалистическа партия, това по-скоро ще е мечешка услуга от страна на Румен Радев към Корнелия Нинова ", сподели още Даниел Лорер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР