Сигурно всяка сутрин се чудите какви прически за работа са

...
Сигурно всяка сутрин се чудите какви прически за работа са
Коментари Харесай

5 бързи прически за работа

Сигурно всяка заран се чудите какви прически за работа са подобаващи, с цел да изглеждате съвършено.

Оглеждате се в огледалото и желаете нещо забавно, зашеметяващо и елегантно, което става бързо и с което да блестите.

Тук ви предлагаме пет супер лесни прически за работа, които ще ви накарат да се чувствате доста женствени!

1. Странична основна опашка

Обърнете косата от едната страна. Нанесете малко пяна върху косата и я разделете на две елементи. Направете два възела като на фотографията, един под различен и хванете с фиба. Прическата за работа е подготвена!

 5 бързи прически за работа

2. Кок – цвете

В горната част на косата, отделете една опашка и я завържете. Закрепете я с ластик. Разделете опашаката на две елементи. После тези две елементи ги усучете на стегнати снопове и ги завъртете дружно като общ вързоп и след това фиксирайте върха с ластик. Навийте тази плитка в серпантина към основата на опашката и закрепете с фиби. Бърза, лесна прическа, подобаваща за всички възрасти!

 5 бързи прически за работа

3. Секси опашка

Първо отделете кичур коса от едната страна на главата и го навийте. Стегнете го с ластик. Направете опашката като сложите навития кичур вътре в опашката. Ще изглеждате супер естествени и елегантни, а и косата няма да пада пред очите ви. И прическата е подготвена!

 5 бързи прически за работа

4. Двойна конска опашка

Разделете косата си на две елементи. Направете една опашка по-ниско и я завържете с ластик. Срешете леко върха на косата си. Направете друга висока опашка като я хванете по-високо и я спуснете върху долната опашка. Лесна и красива прическа за работа!

 5 бързи прически за работа

5. Нежен френски кок

Съберете цялата коса в ръката си, издърпайте я и започнете да я навивате от краищата като вършиме кок. След като стигнете до главата, закрепете целия вързоп коса с фиби. Ще изглеждате съвършени!

 5 бързи прически за работа

Изпробвайте някоя от тези лесни прически, която няма да ви отнеме повече от 5 минути! Ще се чувствате по едно и също време елегантна и красива!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР