Сигурно ви се е случвало да попаднете на място, заредено

...
Сигурно ви се е случвало да попаднете на място, заредено
Коментари Харесай

Страната на чудесата, скрита на ул. “Кракра” 14

Сигурно ви се е случвало да попаднете на място, заредено с толкоз доста обич и мощна сила, че ви кара да се чувствате като че ли се прибирате вкъщи след дълъг път. Макар кракът ви в никакъв случай да не е стъпвал на тази причудлива локация… Такъв е зарядът на най-новото украшение, ситуирано в центъра на София – магазинът на Three Little Words. Сгушен е на ул. „ Кракра “ 14 – ще го познаете по красивата витрина с изрисувано бяло сърце на стъклото.



Символът напълно не е инцидентен – всичко в него като че ли е събирано точно от дебрите на сърцето и се е материализирало под формата на изящни продукти. Знаете какъв брой доста си проличава, когато някой артикул е изработен с отношение към детайла и качеството – точно това открих по лавиците на Three Little Words. Магазинът е напълно нова находка, защото отвори порти единствено преди седмица. Затова е идеалното укритие за нашите коледни дарове.  

Възможностите са доста – оферират се специфични блендове за кафе и чай, които няма да откриете на никое място другаде, тъй като са основани особено за марката. Има и украса, ароматни свещи, будоарно облекло като пижами и халати и изобщо онези детайли от уюта у дома, които вдъхват душа на жилището или къщата и го трансформират в дом.



В момента в магазина се намират и някои от най-хубавите български марки част и от като козметиката на AYAN, вълшебните илюстрации на Miss Me Today, детските книжки на издателство „ Каничка “ с детски книжки, чорапи на High Up Socks, виновността на Jolly by Vintners, бутиковите шоколадови произведения от Bernard, облеклата на Issy by Silvia и още доста други изненади.

На място ще получите и специфични рекомендации по какъв начин да изберете идеалния подарък, тъй като екипът знае какъв брой огромен в действителност е дребният жест. Подаръците са обяснението в обич, което остава дълго откакто думите изоставен съзнанието ни. Онези значими изречения като „ доста те обичам “, „ доста те оценявам “, „ доста ти благодаря “ получават форма, цвят и тежест, с цел да изразят емоциите ни възможно най-убедително. Именно това е концепцията на Three Little Words – да ни подсети да забавим темпото и да обърнем внимание на себе си и на околните си. Защото точно дребните жестове за щрихите, които трансформират картината на нашия живот в същински шедьовър. Осмелете се да изразите любовта си!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР