Сигурно сте чували много за енергийните вампири. Днес, ще ви

...
Сигурно сте чували много за енергийните вампири. Днес, ще ви
Коментари Харесай

Ето кои хора са най-големите енергийни вампири

Сигурно сте чували доста за енергийните вампири. Днес, ще ви разкажем по какъв начин да разберете по кое време човек черпи сила от вас.
Първият и най-общо казано явен симптом е, че стартирате да се чувствате зле при диалог с подобен човек. След като срещнете енергиен върколак, несъмнено няма да имате сили за никого – просто желаете да спите, да си почивате. Появяват се негативни страсти: яд, възмущение, незаинтересованост и равнодушие към всичко. Всеки път, когато поддържате връзка с подобен човек – колкото и непосредствен да ви е той – се чувствате изтощени. Между другото, интимността може да бъде единствено средство за приемане на сила – по-лесно е да повлияете на обичан човек, в сравнение с чужд.
По време на връзката с енергиен върколак стартира да ви боли главата, могат да се появят нетипични за вас мисли. Появяват се и физически чувства, като че ли някой се пробва да стисне гърлото ви, да потисне волята ви, може даже да почувствате болежка в сърцето си, загуба на схващане. Тялото се пробва да ви предизвести за заплахата.
В деня преди или след среща с този човек, постоянно, се разболявате или се случва нещо неприятно. Когато става въпрос за среща с подобен човек, събитията постоянно стартират да се подреждат, тъй че срещата да не се състои. Това значи задействане на вашата вътрешна система за сигурност , която се пробва да ви попречи да отидете там, където нещата ще се объркат.
Общувайки, вие казвате не това, което желаете, вие се разкривате повече, в сравнение с сте очаквали. След като срещнете енергиен върколак, вие се питате „ по какъв начин е могло да се случи това? “, „ Защо споделих това? “ Най-вероятно индивидът ви манипулира и извлича информация, която не желаете да разкриете. 
Получавате ли от време на време мисли, “Какво беше това като цяло? ” Чудите ли се по какъв начин този човек се е сближил с вас? Най-важното е, че самодейността за среща и другарство нормално идва не от вас, а от този човек и вие като че ли „ се поддавате ” на предлагането, тъй като се чувствате отговорни или смятате, че е ваш дълг да се срещнете с него.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР