Сигурно сте чули, за Chat GPT? Прилича на уеб сайт,

...
Сигурно сте чули, за Chat GPT? Прилича на уеб сайт,
Коментари Харесай

Дигиталният маркетинг в ерата на AI


Сигурно сте чули, за Chat GPT? Прилича на уеб уебсайт, само че е минал сполучливо изпит по право в University of Minnesota, както и United States Medical Licensing Exam. Chat GPT провокира безсънни нощи в централата на Alphabet, защото за към два месеца се трансформира в евентуален съперник номер 1 на търсачката Гугъл. Chat GPT провокира кошмари измежду текстописци, програмисти, адвокати и публицисти, защото създава повече и по-добро наличие за по-кратко време. Новият AI инструмент може да основава текстове и да ни дава отговор на всевъзможни въпроси на експертно равнище.

Това е една от най-вълнуващите тематики на образования, тренинги и корпоративни срещи от бранша на търговията до ИТ промишлеността и Дигиталния Маркетинг. Големият въпрос е “Какво ще промени ChatGPT и по какъв начин да се възползваме от това? ” Всички знаем какъв брой доста би ни оказал помощ Изкуственият Интелект в работния развой, само че въпросът е доколко съумяваме да го интегрираме в ежедневните си задания.

Днес ще си приказваме повече за цифровия маркетинг в ерата на Изкуствения Интелект и по какъв начин можем да интегрираме новите принадлежности, с цел да усъвършенстваме работата си в Social Media рекламите, основаването на наличие, основаването на маркетинг тактики, акции и още.

Ако занапред желаете да стартирате своето образование по цифров маркетинг, то можете да го извършите с. Освен че ще научите доста от екипа зад програмата (петима вдъхновители, работещи с мултинационални компании от Съединени американски щати до ЕВРОПА) , вие ще разберете и каква е практическата употреба на Изкуствения Интелект в Digital Marketing специалността.

Дигиталният маркетинг преди и след AI

Дигиталният маркетинг е бизнес промишлеността, която изисква както стопански знания, логичност и аналитично мислене, по този начин и доза креативност и разчупено мислене. Днес Digital Marketing е методът, по който един бизнес се отличава от своите съперници. Благодарение на онлайн наличието, обществените мрежи и имиджа, който ще изградите в Интернет, шансът аудиторията да избере вас пред съперниците е доста по-голям.

И макар че цифровият маркетинг е обособена и много сложна специалност, вие можете елементарно да се научите да създавате маркетинг акции, банери за обществени мрежи и текстови послания.

Ако имате личен бизнес и желаете сами да развивате рекламата си, то това е изцяло допустимо. Можете да научите всичко належащо с.

Ние ви споделяме следното: “Само вие и изкуствения разсъдък ще вършите работа като за цялостен маркетинг екип. “

Възможно ли е? Да и в този момент ще ви споделим по какъв начин AI стана дясната ръка на съвсем всеки маркетинг експерт.

Как може Изкуственият Интелект да бъде употребен в работата на маркетинг експерта

Изкуственият Интелект е компютърна система и макар, че е основан за да имитира човешкия разсъдък, той е лишен от интуитивност, креативност и човешки страсти. Как е допустимо тогава AI да е подобаващ асистент в DIgital Marketing работата в случай, че му липсва креативност. AI в действителност не измисля изобретателни хрумвания, само че черпи информация от Интернет , от целия Интернет, от всички 5 милиарда интернет страници.

Така вместо да прекарате 1 час в селектиране, четене и търсене на хрумвания за идващите ви изявления в обществените мрежи, можете да напишете в Chat GPT “Разпиши ми идея на банер за обществена мрежа на тема… ” Ще се изненадате от резултата! Ето по този начин AI може да стане част от вашият изобретателен развой в цифровия маркетинг.

Знаете ли, че ChatGPT не е единственият AI инструмент? Като маркетинг експерти вие ще можете да употребявате AI принадлежности за съвсем всичко - основаване на проект за блог публикации, писане на блог публикации, писане на продуктови описания, SEO оптимизация, разбори на резултати и какво ли още не.

В новото издание от ще имате опция да разберете кои са най-използваните AI принадлежности от експертите през днешния ден и ще се научите по какъв начин да ги употребявате.

Повече за курса Digital Marketing Basics на Advance Academy

Обучението Digital Marketing Basics на Advance Academy е естественото встъпление на всеки новак в цифровия маркетинг. Въпреки че е изцяло гратис, това е най-пълното образование по цифров маркетинг в България. По време на него вие ще преминете през 3 модула - Marketing Basics, Social Media Basics и Content Creation.

Ще научите какво е потребителска пътека, маркетинг фуния, по какъв начин да определяте своята buyer persona и таргет публика, по какъв начин да управлявате бизнес профилите си в обществените мрежи, по какъв начин да създавате дизайн и видео наличие и по какъв начин да пишете рекламни изобретателни текстове.

Всичко това ще ви бъде споделено непосредствено от дългогодишни специалисти по цифров маркетинг, които освен ще ви срещнат с теорията, само че и с това, което са научили от тяхната персонална експертиза.

Във всеки модул ще бъдат упоменати и разнообразни AI принадлежности, които ще ви оказват помощ да навлезете в маркетинг специалността още по-бързо!

Ако вие имате личен бизнес и имате потребност да развиете маркетинга и рекламата му?

Ако вие оферирате някаква услуга и желаете да я продавате сполучливо онлайн?

Ако вие желаете да стартирате работа в Digital Marketing бранша?

То пред вас се отваря необятно вратата на Advance Academy. Можете да пускане своето образование като се запишете за идния. Обучението стартира на 21 март!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР