Сигурно ситуацията ви е позната – красив щанд в магазина

...
Сигурно ситуацията ви е позната – красив щанд в магазина
Коментари Харесай

Безвредни или опасни? Какво ще се случи с тялото ви, ако замените захарта с тези подсладители


Сигурно обстановката ви е позната – хубав щанд в магазина с шоколади, барчета и вафли, на които с огромни букви написа „ без захар “ . Купувате самоуверено, отхапвате и оставате очаровани – усетът е тъкмо като на нездравословните сладкиши, които всички обичаме.

Възможно ли е да реализираме същите наслада и задоволство, само че без да вредим на здравето си?

Краткият отговор е, че всичко, с което прекаляваме, е нездравословно . А положителната вест е, че множеството подсладители, одобрявани в естествени количества, все отново са за предпочитане пред бялата захар, която плаши всички (особено хората, които се пробват да отслабнат). И въпреки всичко през последните години всевъзможни артикули попадат в категорията „ био “ и „ без захар “, което няма по какъв начин да не ни накара да се усъмним в това до каква степен са безвредни.

В галерията събрахме информация за 8 други възможности на захарта, чиито имена ще прочетете на етикетите на разнообразни десерти и питиета в магазина. Някои от тях съществуват от епохи, други са открити неотдавна и няма задоволително проучвания за резултата им .

Ето и какво е добре да знаете за тях, преди да ги извършите част от менюто си:

Внимание! Това наличие дава единствено обща информация. То по никакъв метод не замества квалифицираното здравно мнение. Винаги се консултирайте със експерт или с вашия доктор за повече информация.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР