Сигурно няма да бъдат последните избори, ако България съществува още

...
Сигурно няма да бъдат последните избори, ако България съществува още
Коментари Харесай

Рашидов: Не е страшно, че има избори, страшно е, че няма резултат

„ Сигурно няма да бъдат последните избори, в случай че България съществува още 1300 години. На всеки 4 години ще има, от време на време и през месец. Няма нищо ужасно в това, че има избори. Страшното е, че няма резултат “, съобщи Вежди Рашидов от ГЕРБ в студиото на „ Денят ON AIR “.

Според него неприятното на всички партии е, че като си напипат представителите и като грамофонна плоча приказват единствено кого ненавиждат, с кого желаят властта и с кого не, а не споделят нищо за народа, за който би трябвало да се направи нещо.

„ Ако няма избори, не е добре, омразата не е политика, тя ражда само ненавист. Не може да ти е политическа стратегия да вкараш Бойко в пандиза. Бяха на власт, да бяха го вкарали. Вкараха го за 2 дни, за срам станаха. Без доказателства не се приказват нелепости. Кому трябваше това оскърбление на един троент български министър председател “, уточни гостът пред Bulgaria ON AIR.

Той счита, че в дребните страни постоянно има напън от доста посолства и България се прави на костенурка, която се крие в корубата си, когато стане неприятно. По думите му това е обикновено, тъй като сме дребен народ и е обикновено също по този начин да търсим застъпничество, тъй като българите обичат някой да им споделя по какъв начин да живеят, а в това време се борят за независимост цялостен живот.

„ Ако няма болшинство, всичките партии ще бъдат изметени, да не си вършат илюзии. Минахме границата на опитите. Трябва експертно държавно управление, няма значение с кои партии. Всички да спрат да се занимават с персоналните си упоритости и да се наведе глава пред по-големите цели. Едни хора, колкото и да се вършат на ангели, се потиска инфлацията, от която ще страдат българите, народът, елементарните хора. Ние не сме били в никакъв случай по-разединени, откогато сме в този момент. С мятане на яйца и камъни не се ръководи страна “, безапелационен е Рашидов.

Той счита, че отговорността на политика е доста огромна и би трябвало да се ръководи с мъдри хора, а не с млади или остарели, тъй като с всички партии може да се разбере човек.

„ Назрял е моментът да има нова кръгла маса. Трябва да се сформира държавно управление, да се гласоподават закони, да се подгони инфлацията, с цел да я спрем ненапълно и хората да се почувстват по-спокойно, да идват вложенията “, на мнение е гостът.

Той показа, че ГЕРБ може да се коалира с Движение за права и свободи, в случай че махнат „ инфантилите “, които са създали огромните бели, тъй като несъмнено има доста интелигентни хора в партията.

„ Нашата мощ е в разсъдъка и в националната ни отговорност. Едно държание на политик би трябвало да бъде гъвкаво. Основата е неговият народ. Борисов е задоволително с опит и умен човек. След като е в историята 3 пъти министър председател, ще даде път на младите. В ГЕРБ е цялостно с интелигентни, образовани и осъществени хора “, сподели Рашидов.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР