Сигурни сме, че сред вас има не малко привърженици на

...
Сигурни сме, че сред вас има не малко привърженици на
Коментари Харесай

След такова подхранване, ЯГОДИТЕ ще дадат ТРОЙНА реколта

Сигурни сме, че измежду вас има не малко последователи на екологично чистите плодове, отгледани по природосъобразен метод. Ягодите са обичани за дребни и огромни. Те са толкоз вкусни, сочни и ароматни, че една купичка от тях постоянно съумява да ни поблазни.
Когато обаче си ги отглеждате вкъщи, удоволствието от похапването е доста по-голямо. Плодовете са надалеч по-ароматни и припомнят за детството ни. Те по нищо не се приближават до тези, които всеки има опция да си закупи от пазара или профилираните магазинчета.
Как и по кое време се торят ягодите?
Торенето е едно от най-важните неща, свързани с развъждане на ягоди. Ако пропуснете тази стъпка, бъдете сигурни, че количеството плод няма да задоволи първичните ви упования.
Ако приказваме за оня вид, който дава плодове целогодишно, не би трябвало да вършиме паузи с торенето.
Първоначално хората си мислят, че това е прекомерно обвързващо и основава доста грижи, само че в реалност напълно не е по този начин. Истината е, че наторяването на плодовете е като детска игра и сме съвсем сигурни, че даже ще се забавлявате, до момента в който го вършиме.

Каква тор да употребявате?
Макар това, че на пазара се оферират десетки, а даже и стотици типове тор, ние ви съветваме да заложите на натуралните средства. Няма по-добра храна от тях за плодовете и зеленчуците, отглеждани в градината.
 Полезните свойства на ягодите Полезните свойства на ягодите
Ягодите са вкусни сезонни плодове, които имаме вяра, че всеки обича да похапва. Но знаехте ли какъв брой доста потребни функционалности имат? Ето част о...
Тор с квас:
• 1 кг квас
• 5 литра вода
• 3-4 супени лъжици захар
Това е всичко, от което се нуждаете, с цел да подхраните ягодите, още до момента в който цъфтят. Не губете време, тъй като в случай че през днешния ден наблюдавате единствено няколко цвята, то на идващия ден могат да са стотина.
 Как да подобрим реколтата от домати единствено с натурални субстанции Как да подобрим реколтата от домати единствено с натурални субстанции
За да имате по-богата годишна продукция от домати, не е зле да помислите да ги подхраните с натурални субстанции. Погрешно е да се счита, че единствено х...
Приготвяне:
Разтворете маята във водата и прибавете няколкото лъжици захар, тъй че да ферментира по-лесно и бързо. Разбъркайте, с цел да подпомогнете процеса. Оставете за няколко дни на топло място и по-късно може да започнете с торенето.

Половин литър от ферментиралата примес е задоволителна като количество за кофа с вода. Поливайте ягодите в корените.
Много скоро ще станете очевидци на двойно повече плодове, които да похапвате или от тях да приготвите ужасно сладко!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР