Сигнализирахме областния управител и директора на МВР-Перник за съмнение за

...
Сигнализирахме областния управител и директора на МВР-Перник за съмнение за
Коментари Харесай

Ина Тодорова: 361 души са се регистрирали в Ковачевци преди вота, това е около 40% от населението

" Сигнализирахме регионалния шеф и шефа на МВР-Перник за подозрение за избирателен туризъм. Справка в ГРАО към 13 юни сподели, че има 95% разлика сред жителите на община Ковачевци с сегашен и тези с непрекъснат адрес. За последната година там са регистрирани 361 души - към 30-40% от жителите на Ковачевци. Това може да предреши освен избора на кмет, само че и на състава на общинския съвет. Общинските съветници в Ковачевци са 11, новорегистрираните могат да трансформират политиката в тази дребна община ". Това съобщи претендентът за кмет на община Ковачевци от Българска социалистическа партия Ина Тодорова в предаването „ Денят онлайн " по NOVA NEWS.

В отговора, който са получили, им е казано, че там нямало улици и номера. Относно данни за сигнали за пазаруване на гласове, Тодорова съобщи, че няма данни за такива нарушавания.

Запитана дали има доста пустеещи парцели, кандидатката за кмет изясни, че след Коронавирус рецесията дребните обитаеми места са се оживили, по тази причина броят на изоставените парцели не е толкоз огромен.

Кандидат за кмет на община Ковачевци Ина Тодорова e някогашен парламентарен секретар на Министерството на защитата по времето на министър Ангел Найденов (29 май 2013 - 6 август 2014 в кабинета „ Орешарски " ) и някогашен шеф на приемната на предходния омбудсман Мая Манолова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР