Сигналът за катастрофата, която стана на ул. Александър Буйнов в

...
Сигналът за катастрофата, която стана на ул. Александър Буйнов в
Коментари Харесай

Кола Помете Дете На Тротоара В Сандански. Лоши Новини За 6-Годишния Мартин

Сигналът за злополуката, която стана на ул. " Александър Буйнов " в Сандански, бе подаден в 9.05 ч. тази заран. 73-годишният водач на лек автомобил " Фолксваген Поло " изгубил надзор над колата. Ударил два паркирани автомобила, след което връхлетял върху 6-годишния Мартин, който стоял на тротоара.

По информация на локални медии, момченцето било с баба си, която не е потърпевша. Майка му пък пазарувала дружно с по-малкото си дете в непосредствен магазин за хранителни артикули.

По първични данни улицата е затворена поради ремонт, само че все пак лидерът на фолксвагена е влезнал в нея.

" Снощи получихме сигнал за повреда в канализацията. Тази заран отидохме на място и с сътрудниците обсъждахме по какъв начин да действаме. Шофьорът на " Фолксвагена " спря малко над нас и пристигна да види и да пита по кое време ще отворим улицата. Казах му, че няма да е скоро, тъй като в този момент започваме. Върна се, качи се в колата си и потегли с мръсна газ. Буквално се провря сред багера и служебната ми кола. Удари един паркиран настрана джип и колата ми. Оттам опустоши и детето на тротоара. Такъв смут не съм изживявал до момента в живота си ", покъртен описа пред " 24 часа " шефът на общинската компания " Увекс ", която поддържа ВиК в Сандански - Крум Аргиров.

Той не може да си елементарни, че е бил на към 5 метра от детето и не е съумял да го дръпне. Всичко станало за 2-3 секунди. Веднага Аргиров дружно с двама от неговите служащи качили момченцето в колата му и го откарали в болничното заведение.

Пострадалото момченце е в сериозно положение. То е с тежка черепно-мозъчна контузия и фрактура на бедрото.

Шофьорът, който е останал на място, е арестуван. Пробите му за алкохол и опиати са негативни. По случая се води следствие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР