Сигнал за пожар в лек автомобил е бил подаден в

...
Сигнал за пожар в лек автомобил е бил подаден в
Коментари Харесай

Запалиха лек автомобил на паркинг в Силистра

Сигнал за пожар в лек автомобил е бил подаден в Районното ръководство на полицията в Силистра на 28 януари, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 

Превозното средство се намирало на паркинг пред жилищен блок в крайдунавския град. Изгорели са двигателен отсек, предно стъкло, ризница, калник и гума, обиден е и прилежащ автомобил. Пожарът е загасен от екип на Районна работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " -Силистра. 

Според първичните данни незнайно все още лице е обляло със запалителна течност колата, след което я е запалило. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Екип на пожарната е оказал техническа помощ и след пътнотранспортно произшествие, станало региона на село Подлес на 26 януари.

Мъж на 20 години се преобърнал с колата си и бил изваден от противопожарния екип и предаден на кола за спешна помощ на Спешната помощ. Огнеборците обезопасили авариралия автомобил и разчистили мястото на произшествието.

Статистиката от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи демонстрира, че през миналата година на територията на Силистренска област са станали 266 пътнотранспортни пътешествия, 72 от които тежки. При случаите са починали 8 души, а ранените са 94.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР