Сигнал за неправомерно раздадени пари в Министерството на младежта и

...
Сигнал за неправомерно раздадени пари в Министерството на младежта и
Коментари Харесай

Антон Кутев: Стъки е свързан с НПО-та, получили милиони

Сигнал за непозволено раздадени пари в Министерството на младежта и спорта при предходното ръководство. Данните изнесе представителят на служебния кабинет Антон Кутев.
По думите раздадените средства са в размер на 5 млн. лева и били отпуснати за спортни действия, само че по стратегия за неправителствени организации.
„ Факт е, че от 4-те организации, които са спечелили огромните суми от по 670 хиляди лв., 3 се свързват по един или различен метод с едно лице, то се назовава Петър Коларов. Става дума за над 2 млн. лева единствено за тази година. Част от финансирането към НПО-тата са в действителност на спортни действия “, разгласи Кутев.
„ Спомена се, че „ Ипон “ през всичките тези години е взимал пари по програмата за неправителствени организации, макар че е състезателен клуб. Другият състезателен клуб, който от самото начало е бил финансиран, става въпрос за ММА, както разбирам тук става въпрос за Станислав Недков – Стъки. Остави, че е взимал 200 хиляди годишно за финансиране на спортния клуб, а най-после взима и 220 хиляди към този момент като Неправителствени организации, от които 120 хиляди единствено през тази година “, добави той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР