Сидни Суини показа какво е “Old Hollywood” този уикенд в

...
Сидни Суини показа какво е “Old Hollywood” този уикенд в
Коментари Харесай

Сидни Суини във винтидж Mugler

Сидни Суини сподели какво е “Old Hollywood” този уикенд в блестяща винтидж рокля и ослепителни диамантени бижут, които видяхме на аления килим.

Актрисата беше в листата със звездни посетители за телевизионните награди на Асоциацията на холивудските критици, които се организираха в събота в Бевърли Хилс. Тази нощ тя завоюва и премия за " Най-добра поддържаща женска роля " в " Белия Лотос ".
 16 авг 2022 | " Демократична България " се записва независимо за изборите, макар упованията за коалиция с „ Продължаваме...
Суини беше избрала ретро мини рокля Mugler в наситено зелено кадифе. Роклята е основана през 1981 година И се отличава с издути ръкави, които се спускат под раменете й и деколте с елегантни шипове, които рамкират бюста й. Разкроените пластове придаваха размер на полата, а огромен, вграден квадратен колан пристягаше талията на актрисата.

Стилистката Моли Диксън бе избрала за визията още чифт железни сребърни обувки с изострен връх с черни елементи от Jimmy Choo и диамантени бижута на De Beers. Косата на Суини е в модерния сега нехаен кок със свободни кичури, а изборът на грим – натурален розови устни и тъмни, опушени котешки очи.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР