сичко започва в края на месец юли, когато на Ангел

...
сичко започва в края на месец юли, когато на Ангел
Коментари Харесай

Млад баща на три деца трогна и обедини цяла България

сичко стартира в края на месец юли, когато на Ангел е сложена диагнозата – остра миелоидна левкемия. Започната е химиотерапия, само че с цел да пребори изцяло рака, е нужна трансплантация на стволови кафези в чужбина, за която е нужна голяма сума.

Шокът и възприятието за невъзможност са големи, само че Ангел не е самичък - зад него застават най-близките му хора и основават акция за набиране на средства в HelpKarma -. Избират това да е единственият способ, по който да се набират дарения, тъй като за огромната акция, която готвят е нужна сигурна опора.

Платформата е гаранция за сигурност и бистрота, извънредно лесна е за потребление, предлага редица способи за подаяние и е преведена на 14 езика. Всяко подаяние е очевидно в акцията, а събраните средства могат да се усвояват елементарно и още веднъж изцяло транспарантно и очевидно за донорите. Всичко това и екипът, който е разполагаем 24/7, трансформират HelpKarma в стабилната основа, върху която се разпростира невероятната идея за спасяването на Ангел.

И чудото се случва! Близките на Ангел увличат цяла България, а акцията даже излиза отвън границите на страната. Реализират се редица благотворителни събития, включват се известни персони. Хиляди сърца стартират да бият за идеята.

Най-впечатляващото събитие - “”, ще се състои на 17 септември - денят на Вярата, Надеждата и Любовта. Тогава стотици заведения в Пловдив ще работят благотворително и ще дарят % от оборотите си, с цел да оказват помощ на Ангел. Такова нещо не е правено досега, а уредниците се надяват, че самодейността им ще сложи началото на годишно добротворчество и “Нощ на ангелите” ще продължи да се случва и да поддържа благородни дела.

Дарете несъмнено и транспарантно за Ангел тук:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР