Си Дзинпин ще настоява за прекратяване на всички наказателни митаТърговските

...
Си Дзинпин ще настоява за прекратяване на всички наказателни митаТърговските
Коментари Харесай

Китай иска край на забраните за Huawei в САЩ

Си Дзинпин ще упорства за преустановяване на всички „ наказателни мита ”

Търговските договаряния сред Съединени американски щати и Китай са в центъра на вниманието на срещата на Г-20 в Осака, Япония (илюстрация: CCO Public Domain)

Китайският президент Си Дзинпин ще призове за унищожаване на възбраната на Съединени американски щати за закупуване на съоръжение от Huawei като едно от многото условия за споразумяване на продължаващата комерсиална война сред двете страни, оповестява Уол Стрийт Джърнъл.

Преди срещата на президентите на страните в идващите два дни китайските управляващи обявиха пред WSJ, че Съединени американски щати би трябвало да отстранен рестриктивните мерки за доставки на артикули за Huawei и да прекратят всички „ наказателни мита ”, наложени на страната и нейните предприятия.
още по тематиката
Си Дзинпин и американският президент Доналд Тръмп се чака да проведат комерсиалните договаряния на срещата на върха на Г-20, която тече през днешния ден и на следващия ден (28-29 юни) в Осака, Япония.

По-рано тази седмица в медиите се появиха известия, че Съединени американски щати обмисля спомагателни ограничавания за артикули, създадени в Китай – и че те ще бъдат неразрешени за приложимост в 5G мрежите на страната.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР