По наши данни сме около 5.9%, като ще имаме и

...
По наши данни сме около 5.9%, като ще имаме и
Коментари Харесай

Партия „Величе“ на ръба за влизане в НС: Ще покажем как се прави реално политика

„ По наши данни сме към 5.9%, като ще имаме и евродепутат “. Това съобщи пред Българска национална телевизия Ивелин Михайлов от новата партия „ Величие “, на която на този стадий паралното броене дава да прескочи бариерата с малко над 4% за влизане в Народното събрание.

От „ Величие “ не се съгласиха, че са като „ Възржадане “ с които ги съпоставят и обявиха, че имат друго виждане за това, което би трябвало да се случи. Според Михайлов би трябвало да се раздвижи стопанската система, а не да разчитаме на пари извън. Освен това не желаят България да излиза от Европейски Съюз и НАТО, тъй като „ не са ни проблем. Като главен подобен за страната ни Михайлов дефинира „ вътрешната корупция “.  

По отношение на войната Русия-Украйна, от „ Величе “ са на страната на България и са безапелационни, че не можем да участваме във военни дейности, а с здравна помощ.

Николай Марков съобщи, че в случай че влязат в Народното събрание ще изиска да се види какво е действителното положение на стопанската система и армията. Запитане за образованието във военно дело, съгласно Михайлов го съпостави с активността на охранителни компании и съобщи, че нямат стрелбище, а всичко било на равнище – фитнес. За разлика от „ Възраждане “ не са проруско настроени и не са крайни националисти.  

Голямата им цел е да работят за стопанската система, като съгласно тях единствено от туризъм страната ни е изгубила 20 милиарда лв., тъй като не се ръководят вярно държавните активи. Марков съобщи, че би трябвало да се върне парламентарната Република и нищо не характеризирало, че сме демократична страна, а те ще покажат по какъв начин се прави действително политика и ще покажат нещо, което различен не е правил. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР