Швейцарската полиция арестува 12 души за около Цюрих, автомобилите са

...
Швейцарската полиция арестува 12 души за около Цюрих, автомобилите са
Коментари Харесай

Незаконни гонки с международно участие в Цюрих: арестувани са 12 души

Швейцарската полиция арестува 12 души за към Цюрих, колите са се движели със скорост близо 300 км/ч, заяви Евронюз.
Групата е упрекната в разнообразни закононарушения за превишена скорост. Полицията също съобщи, че обвинените са провеждали " разнообразни противозаконни надпревари по публични пътища ". Швейцарските автомагистрали са с ограничаване на скоростта до 120 км/ч, като отвън обитаеми места колите могат да се движат с оптималната скорост от 80 км/ч и 50 км/ч в застроените зони.
 Караш с повече от 100 км. над допустимото, взимат ти книжката за 3 месеца Караш с повече от 100 км. над допустимото, взимат ти книжката за 3 месеца
Нов скоростен антирекорд от 178 км/ч снимаха камерите на пловдивската „ Пътна полиция “. Водач на „ Мерцедес&ldquo...
Единадесет мъже и една жена, всички на възраст сред 24 години и 40, бяха арестувани, в това число жители от Швейцария, Италия, Република Северна Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина.
В края на април управляващите направиха координирани претърсвания на разнообразни места в Цюрих, а също по този начин конфискуваха редица коли.
" Прокуратурата в откри наказателно произвеждане за превишаване на скоростта във всички случаи ", се споделя в изказване на полицията.
Разследванията на органите на реда започнаха през януари 2019 година, откакто предходна интервенция за битка с превишена скорост арестува 21 души в Тургау, Санкт Гален и Цюрих. Прокурорите също по този начин желаеха четирима от задържаните обвинени да бъдат държани в следствения арест. Според швейцарското законодателство обвинените се смятат за почтени в очакване на правосъдното произвеждане и до реализиране на дефинитивна присъда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР