Швейцария заяви във вторник, че ситуацията с COVID-19 бележи експоненциален

...
Швейцария заяви във вторник, че ситуацията с COVID-19 бележи експоненциален
Коментари Харесай

Швейцария обезпокоена от положението с коронавируса

Швейцария съобщи във вторник, че обстановката с COVID-19 бележи експоненциален поврат, като се е нормализирала на високо равнище за противопоставяне на пандемията, съобщи Агенция Франс Прес.
Правителството съобщи, че желае да вкара нови национални ограничения от събота, в това число затваряне на магазини и заведения за хранене в 19:00 часа - с алтернатива за цялостно затваряне, в случай че обстановката не се усъвършенства бързо.
 Жена атакува и рани с нож две дами в магазин в Швейцария Жена атакува и рани с нож две дами в магазин в Швейцария
Жена атакува с нож и рани две дами в магазин в Лугано. Местната полиция не изключва вероятността от терористичен акт, заяви информацио...
" Епидемиологичната обстановка в Швейцария се утежнява доста ", се споделя в изказване на държавното управление. „ Броят на инфекциите е висок и още веднъж нараства, а заетостта на леглата за интензивно лекуване остава доста висока. Средно 100 инфектирани хора заразяват повече от 100 други. Това усилва броя на случаите още веднъж експоненциално. "
Правителството съобщи, че в петък ще дефинира стандартизирани ограничения за които да се ползват от събота до 20 януари, в случай че кантоните на страната се съгласят.
Предлага се заведенията за хранене, магазините, пазарите и развлекателните заведения да се затворят в 19:00 и да останат затворени в неделя. Освен това се предлага петима души от две семейства да могат да се събират на частни събития, като се изключи тържества за до 10 души от 24 до 26 декември и на 31 декември. Публичните събития ще бъдат неразрешени, като се изключи религиозни тържества и законодателни срещи.
" Не желаеме да се оказваме за следващ път в обстановка, в която няма друга опция с изключение на ", съобщи министърът на опазването на здравето Ален Берсет на конференция в столицата Берн.
 Корените на атентата във Виена - търси се в Северна Македония, както и в Швейцария Корените на атентата във Виена - търси се в Северна Македония, както и в Швейцария
Двама жители на Северна Македония, които дружно с ликвидирания 20-годишен Кутим Фейзулай попадат в листата на обвинените в тер...
Швейцария, чието население е 8,6 милиона, е записала над 357 000 коронавирусни инфекции и 5000 смъртни случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР