Шведският гигант в онлайн стриймването на музика Спотифай (Spotify) съобщи,

...
Шведският гигант в онлайн стриймването на музика Спотифай (Spotify) съобщи,
Коментари Харесай

Spotify вдига цената на абонаментните си планове

Шведският колос в онлайн стриймването на музика " Спотифай " (Spotify) заяви, че подвига цената на абонаментните си проекти, съобщи ДПА.

" Пазарът продължи да се развива, откогато стартирахме. За да можем да продължим да вкарваме нови неща, ние променяме нашите премиум цени на редица пазари по света “, споделиха от компанията. " Това ще ни помогне да осигуряваме най-хубавото на почитателите и музикантите на нашата платформа ".

Цените ще се повишат в над 50 страни, измежду които Съединени американски щати, Англия и Франция.

За България главният абонаментен проект се повишава от 8,99 лева на 9,99 лева

За Съединени американски щати цената се подвига с 1 $. Така самостоятелният абонамент става 10,99 $, премиум дуо абонаментът - 14,99 $, а премиум фамилен абонамент - 16,99 $.

През юни компанията разгласи, че ще редуцира 200 работни места от подкаст подразделението си като част от " стратегическо пренареждане ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР