Шведският бранд продължава темата за устойчивото развитие и изцяло на

...
Шведският бранд продължава темата за устойчивото развитие и изцяло на
Коментари Харесай

27 идеи от новия каталог на IKEA, с които да освежите дома си

Шведският бранд продължава тематиката за устойчивото развиване и напълно на нея е отдаден каталога за 2021-ва. Този път той няма да се популяризира по пощата, а ще бъде разполагаем само в магазините на IKEA. Марката се концентрира върху естествените материали като дърво и устойчиви материи като памук и лен и още веднъж ни изненадва с нови аксесоари, които елементарно освежават дома ни.



Тя остава вярна на стила си с чисти линии на дизайна, ретро привкус при някои елементи и изключителна функционалност. Дали ще добавите в интериора ъгъл с цветя, количка на колела, която може да бъде вашия преносим бар, или няколко нови цветни чинии и чаши върху масата, постоянно можете да внесете многообразие в него. Дори и да не вършиме главен ремонт. 

Другата оригиналност при IKEA е капсулната сбирка от облекла и аксесоари EFTERTRÄDA, която включва суитшърти, тениски, кърпи, чадъри и бутилки за вода за многократна приложимост. Модните почитатели сигурно ще харесат моделите с щампа на баркод, само че към този момент тя ще се предлага единствено на японския пазар. Надяваме се по-късно да доближи до нас.



 
25 хрумвания по какъв начин да превърнем дома си в тропически парадайс

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР