:Шведският бранд обяви, че вследствие на световната икономическа обстановка предвижда

...
:Шведският бранд обяви, че вследствие на световната икономическа обстановка предвижда
Коментари Харесай

Последен шанс да се снабдите с любимите си продукти на FOREO на страхотни цени

:Шведският бранд разгласи, че в резултат на международната икономическа конюнктура планува нарастване на цените на продуктите си от 1 юни. е следващата, която се бори с тежките последствия, които инфлацията и раздраната верига за доставки постановат на доста компании. Основният приоритет на марката остава удовлетвореността на нейните клиенти, заради което FOREO ще ограничи до най-малко нарастването, както и ще резервира актуалните цени до 1 юни.

„ Ние слагаме удовлетвореността на нашите клиенти над всичко останало и колкото и да се опитвахме да избегнем повишението на цените, повече не можем да го отлагаме без да създадем компромис с качеството на нашите артикули “, изясни Борис Трупчевич, основен изпълнителен шеф на FOREO , като добави: „ За нас прозрачността е топ приоритет и по тази причина желаеме да предупредим нашите прелестни клиенти преди измененията са влязат в действие. FOREO се ангажира да резервира актуалните цени на до 1 юни , като по този метод ще даде опция на потребителите да се снабдят със мечтаните наши артикули за грижа за кожата преди скока на цените. “

Иновативността на FOREO се крие в потвърдения опит на марката в основаването на артикули, които трансформират ежедневната грижа за кожата на милиони хора по света, като я вършат по-лесна, ефикасна и занимателна. Шведската марка направи гражданска война в метода, по който мислим за грижата за кожата, само че и за цената ѝ, защото нейните артикули са потвърдено добра дълготрайна инвестиция. Една типична процедура за лице, включваща авангардни технологии, може да коства до (465 лева). Инвестиция в емблематичния топ артикул на марката е равна на 199 $ (370 лева). Този, новаторски апарат за разчистване на разположение обезпечава забележими и трайни резултати в грижата за кожата от уюта на личния ви дом.

„ Мисията на FOREO постоянно е била да усъвършенства живота на хората. Марката ни е известна с това, че прави издръжливи висококачествени артикули, за които, със супер дълъг живот на батерията даже след толкоз дълъг интервал “, споделя Трупчевич.

В България продуктите на FOREO могат да бъдат закупени на, в Notino – в магазина в Paradise Center и онлайн на, в и в Arlen .

За да научите повече за най-бързо разрастващата се марка в региона на технологиите за хубост в света и да сте в крайник с бъдещия напредък и нововъведенията ѝ, посетете уеб страницата или последвайте.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР