Шведските морски власти съобщиха във вторник, че са издали предупреждение

...
Шведските морски власти съобщиха във вторник, че са издали предупреждение
Коментари Харесай

Швеция издаде предупреждения за два теча от СП-1

Шведските морски управляващи оповестиха във вторник, че са издали предизвестие за два теча по съветския газопровод Северен поток 1, в шведски и датски води, малко откакто бе открит теч от близкия план Северен поток 2, предава Reuters .

" Има два теча по " Северен поток 1 “ – един в шведската икономическа зона и един в датската икономическа зона. Те са доста близко един до различен “, появни представител на Шведската морска администрация (SMA) пред организацията.

Течовете са били ситуирани североизточно от датския остров Борнхолм, означи още представителят. Не е ясно какво е предизвикало приключването на газ.

" Засилили сме наблюдението, с цел да сме сигурни, че нито един транспортен съд няма да се прибли прекомерно покрай мястото “, съобщи втори представител на SMA.

В понеделник датските управляващи желаеха от корабите да се отдалечат от радиус от пет морски благи югоизточно от Борнхолм, откакто бе регистриран теч на газ от неработещия водопровод Северен поток 2, който се оттича в Балтийско море.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР