Шведската тийнейджърка Грета Тунберг, която създаде младежко движение за промени

...
Шведската тийнейджърка Грета Тунберг, която създаде младежко движение за промени
Коментари Харесай

Младежка конференция за климата се провежда в Лозана

Шведската тийнейджърка Грета Тунберг, която сътвори младежко придвижване за промени в климата, заведе своята самодейност " Петъци за бъдещето " на конференция в Лозана. Младежите приканиха още веднъж за незабавни дейности за ограничение на световното стопляне.


Лозана е следващият град, където младежи от самодейността " Петъци за бъдещето " желаеха понижаване на нездравословните излъчвания - главен фактор за световното стопляне. Мисията на придвижването включва просвещаване на хората за проблемите на планетата.
Грета Тунберг, " Петъци за бъдещето ": Това, към което сме се насочили, е да осведомяваме обществото за ставащото. Вярвам, че когато хората изцяло осъзнаят обстановката, те ще се разсънят.
Към настояванията на младежите се причислиха нобелистът Жак Дюбоше и немският академик Ернст Улрих декор Вайцзекер. Около 450 деятели от 38 европейски страни се събраха в Лозана и разискаха съответни хрумвания за справяне с световното стопляне.

Маел от Франция: В учебно заведение не ни учат за рецесията с климата, а когато започнеш да се информираш, разбираш, че това е нещо извънредно и нямаме време, би трябвало да действаме в този момент.
Конференцията ще приключи в петък с огромна проява на самодейността " Петъци за бъдещето ", която към този момент има почитатели в към 100 страни по света.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР