Шведската поп супергрупа АББА (ABBA) заяви в четвъртък, че ще

...
Шведската поп супергрупа АББА (ABBA) заяви в четвъртък, че ще
Коментари Харесай

АББА обяви издаването на първия си от 40 години насам нов албум



Шведската поп супергрупа АББА (ABBA) съобщи в четвъртък, че ще издаде първият си нов албум от четири десетилетия насам и ще провежда следващата година виртуални концерти в Лондон, оповестява Ройтерс.

Групата, която получи международна популярност, преди да се раздели през 1982 година, съобщи, че ABBAVoyage (АББА Пътуване) ще излезе на 5 ноември.

" Първо бяха единствено две песни “, сподели Бени Андершон. " Тогава си казахме„ може би би трябвало да създадем, не знам, още няколко. Какво смятате девойки? " и те споделиха " да " и тогава аз попитах " за какво не създадем един цялостен албум? ".

Групата показа една от новите си песни - " I Still Have Faith In You ".

" Знаех, че когато Бени засвири мелодията, просто трябваше да е за нас “, сподели неговият сътрудник в групата Бьорн Улвеус.

" Никакво въображение не може да мечтае за това да издаде нов албум след 40 години и въпреки всичко да бъде най-хубавият другар и да се любува на компанията ни един на различен и да има цялостна преданост ", добави той.

Групата, известна с поредност от шлагери от 70-те и началото на 80-те години на предишния век като " Waterloo ", " Dancing Queen " и " Take A Chance On Me ", продаде повече от 385 милиона албума.

Втора ария от новия албум - " Don`t Shut Me Down ", също беше пусната по-късно в четвъртък.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР