Шведската компания Volvo на закрито събитие в Милано представи новия

...
Шведската компания Volvo на закрито събитие в Милано представи новия
Коментари Харесай

Volvo представи новия си кросоувър XC40  

Шведската компания Volvo на закрито събитие в Милано показа новия си дребен SUV модел XC40. Новият кросоувър е най-малкият представител на линията всъдеходи на шведската марка, заемаш позицията под XC60 и XC90.

Volvo XC40 се базира на новата модулна платформа CMA (Compact Modular Architecture). При появяването си на пазара автомобилът ще се предлага с D4 дизелов и T5 Drive-E бензинов мотор, а по-късно ще бъдат стартирани и версии с хибридно и напълно електрическо задвижване.

Новият модел ще бъде и първото предложение на компанията, което ще бъде налично и с нов трицилиндров мотор.

Успоредно с премиерата на автомобила, от компанията анонсираха и новата си стратегия Care by Volvo за дълготрайно наемане на автомобила.

С която, при еднакъв месечен абонамент, дават обещание да слагат завършек на признатите за общоприети сега стъпки по закупуването на нов автомобил, като договаряния по цената на транспортното средство, първична вноска и разлики в ценообразуването.

Care by Volvo, която започва пилотно с новото XC40, ще предложи на клиентите на марката и опция за спомагателни услуги като презареждане на автомобила, разчистване, сервизно обслужване и други услуги непосредствено от представител на компанията.

Друга забавна и пилотна оригиналност при Volvo XC40 е системата Volvo on Call, която дава опция на притежателя да дава своя автомобил на представители на фамилията или другари благодарение на специфичен софтуерен ключ.

Производството на XC40 ще стартира през ноември, само че от Volvo към този момент одобряват поръчки за закупуването на новия автомобил, осведоми auto-press.net.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР